Diyarbakır'da özellikle gecekonduların ağırlıklı olarak bulunduğu Bağlar ilçesindeki metruk binalar, uzun süredir şikayet konusuydu. 

Boş binaları mesken tutan madde bağımlıları yüzünden huzursuz olan ilçe sakinleri, birçok kez yetkililere şikayette bulundu. Metruk yapıların yıkılmasını isteyen vatandaşlar, sorunlarını metruk binalarda inceleme yapan Diyarbakır Emniyet Müdürü Fatih Kaya'ya da iletti. Metruk binalar yüzünden endişe duyduklarını anlatan vatandaşları, bu sorunun biran önce çözülmesini istedi. İl Emniyet Müdürü Kaya da, vatandaşlarla sohbet ederek gerekli tüm tedbirlerin alındığını söyledi. 

G Y Z R E Da M A Asbkq

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Kaya'nın incelemesini sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımda şöyle denildi:

"İl Emniyet Müdürümüz Sayın Fatih Kaya, Bağlar ilçesindeki ara sokaklar ve metruk binalarda yaptığı incelemeler sırasında vatandaşlarımızla da bir araya gelerek onlarla sohbet etti."

Diyarbakırlı iş insanı kurucuydu, Kürtçe yüzünden istifa etti Diyarbakırlı iş insanı kurucuydu, Kürtçe yüzünden istifa etti

G Y Z O Ysa M A Q Co Ij

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından 21 Eylül 2021'de başlayan "Narko Alan 2.0" Projesi ile narkotik konularında, suç ve suçlularla daha etkin mücadelenin sağlanmasına yönelik alan uygulaması esas alınarak, bilimsel temele dayalı istatistiki veriler doğrultusunda daha verimli çalışmaların yapılması hedefleniyor. Proje sayesinde özellikle Bağlar ilçesinde uyuşturucu ile mücadele de önemli adımlar atıldı. 

G Y Z 1 B Ab E A Adv X S

Editör: HABER MERKEZİ