Narin'in mezarına ziyaretler sürüyor Narin'in mezarına ziyaretler sürüyor

Eski milletvekili ve siyasetçi Cuma İçten, birlikte siyaset yaptığı arkadaşları hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Siyasetin vasıfsız ve kalitesiz insanlar tarafından yapıldığını belirten İçten, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "𝗦𝗶𝘆𝗮𝘀𝗲𝘁 𝗼 𝗸𝗮𝗱𝗮𝗿 𝘃𝗲𝗳𝗮𝘀ı𝘇 𝘃𝗲 𝗸𝗮𝗹𝗶𝘁𝗲𝘀𝗶𝘇 𝗶𝗻𝘀𝗮𝗻𝗹𝗮𝗿 𝘁𝗮𝗿𝗮𝗳ı𝗻𝗱𝗮𝗻 𝘆𝗮𝗽ı𝗹ı𝘆𝗼𝗿 𝗸𝗶, dün AK Parti ve Gelecek Partisi'nde görev aldığımda birlikte yol yürüdüğümüz, aynı kaderi paylaştığımız insanların bazıları partiyi bıraktıktan sonra ellerini sıvalayarak, sanki o günü bekliyormuş gibi, süreç içersinde sosyal medyada beni takipten çıkarttılar. Aslında gerçek yüzleri de bu şekilde ortaya çıkmış oldu; fakat bunun farkında bile değiller. Oysa siyaset yapmaya devam ediyorlar. Siyaset yapmaya devam eden insanların, birlikte siyaset yaptığı kişilerin haklarını koruduğu gibi, onlara bir halellik gelmemesine dikkat etmeleri gerekir. Kendi dostunun, arkadaşının, birlikte çalıştığı, mesai verdiği taraf olduğu kişinin hukukunu dahi koruyamayanların hala partilerde üst düzey görev yapmalarını anlamış değilim"dedi.

Ges 6 V Ps Cover

Siyasi partiler kurulduktan sonra çizgilerinin dışına çıkmalarının doğal olduğunu savunan içten, şöyle devam etti:

"Partiler kendi çizgisinin dışına çıktığında kimileri kalmayı, kimileri gitmeyi tercih eder. Bu, normal ve doğal bir durumdur. Gitmeyi tercih edenler, kaliteli olanlar, geride bıraktıkları arkadaşlarının hukuklarına bir halellik gelmemesine dikkat etmeliler; elhamdulillah hep dikkat eden kişi olduk. Kalanlar da kaliteli olanlar gidenlerin hukukuna riayet eder, onların hukukunu korumaya çalışır lakin kalitesiz olanlar bunu yapamazlar. Ancak AK Parti'de de, Gelecek Partisi'nde de diğer tüm partilerde de bu tür çürük insanlar hep oldu ve gerçek yüzlerini gidince gördüm. 𝐃𝐮̈𝐧 𝐛𝐞𝐧𝐢 𝐭𝐚𝐤𝐢𝐩 𝐞𝐝𝐢𝐩 𝐛𝐮𝐠𝐮̈𝐧 𝐯𝐚𝐳𝐠𝐞𝐜̧𝐢𝐲𝐨𝐫𝐬𝐚 𝐧𝐞 𝐤𝐚𝐝𝐚𝐫 𝐤𝐮̈𝐜̧𝐮̈𝐤 𝐛𝐢𝐫 𝐢𝐧𝐬𝐚𝐧𝐥𝐚𝐫 𝐨𝐥𝐝𝐮𝐠̆𝐮𝐧𝐮𝐝𝐚 𝐠𝐨̈𝐬𝐭𝐞𝐫𝐦𝐢𝐬̧ 𝐨𝐥𝐝𝐮𝐥𝐚𝐫. Siyasi partide görev alırken kapımda bekleyen, bize yalancıktan gülen, yalancıktan saygı gösterenler, parti ile ilişkimiz bittiğinde ilk işleri bizi takipten çıkartıp arkamızda aleyhimize çalışmak oldu. Yazıklar olsun bu insan grubuna ve bu tür insanlardan kurtulduğum için de Rabbime şükür ediyorum. Ben de, beni takipten çıkartanları büyük bir zevkle takipten çıkartıyorum ve Rabbime şükür ediyorum, iyi ki bu insanlarla beraber yol yürümemişim. 𝗜̇𝘀̧𝘁𝗲 𝗯𝘂 𝗸𝗲𝘀𝗶𝗺𝗶𝗻 𝗼𝗿𝘁𝗮𝗸 𝗼̈𝘇𝗲𝗹𝗹𝗶𝗴̆𝗶; 𝗸𝗲𝗻𝗱𝗶 𝘂̈𝘀𝘁𝘂̈𝗻𝗱𝗲𝗸𝗶 𝗺𝗮𝗸𝗮𝗺𝗮 𝘃𝗲 𝗸𝗶𝘀̧𝗶𝘆𝗲 𝗬𝗔𝗟𝗔𝗞𝗔𝗟𝗜𝗞 𝘆𝗮𝗽𝗮𝗿𝗮𝗸 𝘀𝗶𝘆𝗮𝘀𝗲𝘁 𝘆𝗮𝗽ı𝗽 𝗺𝗮𝗸𝗮𝗺 𝗸𝗮𝗽𝗮𝗿𝗹𝗮𝗿. 𝗔𝘀𝗹𝗮 𝗲𝗹𝗲𝘀̧𝘁𝗶𝗿𝗺𝗲𝘇, 𝗰̧𝗼̈𝘇𝘂̈𝗺 𝘀𝘂𝗻𝗺𝗮𝘇, 𝗺𝘂̈𝘇𝗮𝗸𝗲𝗿𝗲𝘆𝗲 𝗴𝗶𝗿𝗺𝗲𝘇, 𝗸𝗼𝘆𝘂𝗻 𝗴𝗶𝗯𝗶 𝗸𝗲𝗻𝗱𝗶𝗻𝗲 𝗱𝗲𝗻𝗶𝗹𝗲𝗻𝗶 𝘆𝗮𝗽𝗮𝗿 𝘃𝗲 𝗯𝗮𝘀𝗮𝗺𝗮𝗸𝗹𝗮𝗿ı 𝗸𝘂𝗹 𝗸𝗼̈𝗹𝗲 𝗯𝗲 𝗯𝗶𝗮𝘁 𝗲𝗱𝗲𝗿𝗲𝗸 𝗰̧ı𝗸𝗮𝗿, 𝗸𝗿𝗮𝗹𝗱𝗮𝗻 𝗰̧𝗼𝗸 𝗸𝗿𝗮𝗹 𝗼𝗹𝘂𝗿, 𝗲𝗴𝗼𝘀𝘂 𝗵𝗲𝗿 𝗱𝗮𝗶𝗺 𝘁𝗮𝗯𝗮𝗻 𝘆𝗮𝗽𝗮𝗿. 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐥𝐞𝐫𝐢 𝐃𝐢𝐧, 𝐥𝐢𝐝𝐞𝐫𝐥𝐞𝐫𝐢 𝐏𝐞𝐲𝐠𝐚𝐦𝐛𝐞𝐫, 𝐯𝐞𝐤𝐢𝐥𝐥𝐞𝐫𝐢 𝐒𝐚𝐡𝐚𝐛𝐞, 𝐠𝐞𝐫𝐢 𝐤𝐚𝐥𝐚𝐧𝐥𝐚𝐫ı 𝐓𝐚𝐛𝐢𝐢𝐧 𝐠𝐨̈𝐫𝐞𝐧 𝐳𝐢𝐡𝐧𝐢𝐲𝐞𝐭𝐥𝐞𝐫𝐢 𝐤ı𝐧ı𝐲𝐨𝐫𝐮𝐦. Takım tutar gibi parti tutanlar her daim kaybedenler Klübünde yer aldılar. Herseyden önce İNSAN olmayı, siyasi görüşü ne olusa olsun ADAM olmayı, dost olmayı, becerenlere SELAM olsun."

Editör: HABER MERKEZİ