Diyarbakır'da göreve yeni başlayan Vali Murat Zorluoğlu'na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. 

Diyarbakır’da kuzenlerin bıçaklı-sopalı kavgası: 5 yaralı Diyarbakır’da kuzenlerin bıçaklı-sopalı kavgası: 5 yaralı

Vali Zorluoğlu'nun son ziyaretçileri bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri oldu. Vali Zorluoğlu, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (DESOB) heyetlerini kabul etti.

Whatsapp Image 2024 07 19 At 18.16.17

Vali Zorluoğlu'na ilk ziyareti Diyarbakır OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan ve yönetim kurulu üyeleri yaptı. Fidan ve beraberindekiler, Vali Zorluoğlu'na başarı dileklerini iletti. 

Ziyaret sırasında Fidan, Vali Zorluoğlu'nu OSB'nin genel durumu, kentin sanayi potansiyeli ve planlanan projeler hakkında bilgilendirdi.

Vali Zorluoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Valilik olarak istihdama yönelik projelere destek vereceklerini söyledi. Diyarbakır sanayisini daha da ileriye taşımak için hep birlikte çaba sarf edeceklerini belirten Vali Zorluoğlu: “Hep beraber kentimiz ve ülkemiz için çalışacağız. Bu manada yatırımcının desteklenmesi için her türlü desteği sunacağız." dedi. 

Whatsapp Image 2024 07 19 At 18.16.17 (1)

Daha sonra Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bazı oda başkanları da Vali Zorluoğlu'nu ziyaret etti. Ebedinoğlu, esnaf ve sanatkârların durumu ile ilgili Vali Zorluoğlu'nu bilgilendirdi. 

Whatsapp Image 2024 07 19 At 18.16.18

Vali Zorluoğlu, görüşmede esnaf ve sanatkârların şehirlerin ekonomisine sağladığı büyük katkıyı vurgulayarak; “Diyarbakır’daki esnafımızın, sanatkârımızın yanında olmaya devam edeceğiz.  Şehrimizin her alanda daha da gelişmesi için birlikte çaba sarf edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ