Diyarbakır’ın sevilen sanatçısı Mahsun Kırmızıgül imzasını taşıyan "Güzel Aşklar Diyarı" dizisinin çekimleri, Kapadokya'da devam ediyor. Yönetmen Mahsun Kırmızıgül, dizi setinden yeni bir video paylaştı.

Aralarında Halil Ergün ve Meltem Cumbul'un da bulunduğu bir çok önemli ismin rol aldığı dizinin çekimlerine geçtiğimiz hafta başlanmıştı. Sevilen sanatçı Kırmızıgül, yaptığı açıklamada Kanal D için çekilen dizinin hazırlıklarının yaklaşık iki buçuk yıl sürdüğünü söyledi.

Kırmızıgül, dizi setinde çekilen bir görüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı. Ortalığın toz duman olduğu görüntüler, büyük ilgi gördü. 

Spor yazarı Ahmet Çakır hayatını kaybetti: Ahmet Çakır kimdir? Spor yazarı Ahmet Çakır hayatını kaybetti: Ahmet Çakır kimdir?

Yapımını Medyapım ve Boyut Filmin üstlendi "Güzel Aşklar Diyarı" dizisinin müziklerini Mahsun Kırmızıgül yapıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Kaya, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil ve Mustafa Arda Işık gibi isimler var.

Editör: HABER MERKEZİ