Ferit Aslan 

İlk kez izledi, Amedspor’a destek sözü verdi İlk kez izledi, Amedspor’a destek sözü verdi

Diyarbakır’da, ilk kez Büyükşehir Belediyesi eş Başkanlarının daveti ile AK Partili ilçe belediye başkanları ile bir araya gelindi. 

Diyarbakır’da, 31 Mart seçimlerinden sonra göreve gelen DEM Partili Büyükşehir ve ilçe Belediye başkanları, 8 yıldır süren kayyım uygulamasını sonlandırdı. Ancak, belediyelere yeniden kayyım atanacağı tartışma ve söylentileri belediye başkanlarının ve belediye çalışmalarını etkiledi. 

Diyarbakir Buyuksehir Belediyesi Meclis Gundeminde E75755

Diyarbakır’a yeni atanan Vali Murat Zorluoğlu’nun, DEM Partili Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş Başkanı Serra Bucak ile önce telefonla görüşmesi, ardından Valiliğin düzenlediği toplantıya Bucak ve DEM Partili ilçe belediye başkanlarının daveti Diyarbakır’da olumlu bir hava yarattı. 

DEM PARTİLİ BAŞKANLAR, AK PARTİLİ BAŞKANLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Diyarbakır’da yaşanan bu gelişmelerden sonra Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, dün AK Partili 4 ilçe belediye başkanı ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. 

Eş Başkanlar Bucak ve Hatun’un daveti ile gerçekleşen görüşmeye, Ak Partili Çermik Belediye Başkanı Şeyhmus Karamehmetoğlu, Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe, Eğil Belediye Başkanı Fırat Seyidoğlu ve Hazro Belediye Başkanı Fuat Mehmetoğlu katıldı. 

E G7 O R0D X U A M MlmzGörüşmede, ilçe belediye başkanları ilçelerinde yaşanan sorunları anlatırken, büyükşehir belediyesinden taleplerini dile getirdiler. Bu görüşmenin ilk kez gerçekleşmesinden memnun olan AK Partili başkanlar, ilçelerin sorunları için DEM Partili büyükşehir eş başkanlarından destek istediler. 

Büyükşehir Belediyesi eş başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun ise görüşmede, belediyenin içinde bulunduğu durumu anlattıkları ve bazı konularda AK Partili ilçe belediye başkanlarından destek istedikleri öğrenildi. 

Editör: Ferit Aslan