Amedspor maçının nerede oynanacağı belli oldu Amedspor maçının nerede oynanacağı belli oldu

Diyarbakır’ın efsane takımı olan ve şimdi BAL amatör ligde mücadele eden Diyarbakırspor’un eski başkanı borç olarak açıklanan 2 milyon 637 bin dolayı hibe ettiğini açıkladı. 

1-164Diyarbakır'ı geçmiş yıllarda Süper Ligde temsil eden ve daha sonra yaşadığı sorunlar nedeniyle BAL Amatör Ligine kadar düşen Diyarbakırspor'da, geçen haftalarda değişen yönetime 3 sezonluk 2 milyon 637 bin 625 dolar borç çıkarılmıştı. 

Tek liste ile gidilen seçimi kazanan iş insanı Bedirhan Akyol, CEGA Medya’ya yaptığı açıklamada, eski başkan Hacı İhsan Aydın’ın kendisini arayarak 2 milyon 637 bin dolarlık borcu kulübe hibe ettiğini söylediğini açıkladı. 

3-77Eski Başkan Hacı İhsan Aydın’a bu tavrından dolayı teşekkür eden Diyarbakırspor Başkanı Bedirhan Akyol, Diyarbakırspor’da geçmişten günümüze kadar başlık yapan ve bugün hayatta olanlara teşekkür etti, hayata veda eden eski başkanlara da rahmet diledi. 

Diyarbakirspor Secime Gidiyor Iste Detaylari100 DÖNÜMLÜK ARSASI VAR, AMA ÜZERİNDE 79 HACİZ VAR

Diyarbakırspor Başkanı Bedirhan Akyol, efsane Diyarbakırspor’u eski günlerine getirmek için dostlarından yardım isteyeceğini belirterek, “Şu anda 20 futbolcu transfer ettik, alt yapımızdan futbolcular aldık. Takımın idman yapacağı bir saha ayardık. Çalışmalara hızlı başladık” dedi. Diyarbakırspor4a geçmişte verilen Şanlıurfa yolu üzerinde 100 dönümlük bir arazi olduğunu da söyleyen Başkan Akyol, “Ancak tesis yapılması şartı ile verilen arsanın üzerinde şu anda 79 haciz işlemi bulunuyor” diye konuştu.

Editör: Ferit Aslan