RTÜK Başkanı Şahin Narin Güran cinayetiyle ilgili uyarıda bulundu RTÜK Başkanı Şahin Narin Güran cinayetiyle ilgili uyarıda bulundu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Benu Sen semt sakinleriyle bir araya geldi.

6-14

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesinin Yenişehir ilçesine bağlı Şehitlik Mahallesinin sınırları içinde bulunan Benu Sen semtinde düzenlenen halk buluşmasında konuşan Eş Başkan Bucak, buradaki Kadın Yaşam Evinde sık sık bir araya geldiklerini belirterek, ayrı ayrı sorunları olmasına rağmen Benu Sen’in halk için olan öneminin farkında olduklarını söyledi.

1-103

Bucak, şöyle konuştu:

“Büyükşehir Belediyesinin yönetimi, daire başkanları, meclis üyeleri olarak sizi dinlemeye geldik. Büyükşehir Belediyesi ve Yenişehir Belediyesi olarak birlikte mahalledeki sorunları çözmek istiyoruz. Sizin buradaki parka ilişkin önerilerinizi dinlemek istiyoruz. Çocuklar ve kadınlar, bu park için ne istiyorlar, talepleri nelerdir? Futbol sahası mı, havuz mu istiyorlar?”

5-31

 Eş Başkan Hatun ise şehrin tüm bileşenleriyle buluşmalarının ardından mahalleleri dolaştıklarını ifade ederek, “Nerede sorun varsa, nerede 8 yıldır hizmet yoksa, orada yaşayanlarla toplantılar yapıp birlikte çözüm bulmak istiyoruz. Çocuklar bize bir havuz yapın diyorlar. Biz onlara havuz yapacağız. Bu mahallenin sorunları ne ise gelin hep birlikte çözelim. Bugün konuşabilirsiniz, sorunlarınızı dile getirebilirsiniz ki birlikte çözelim” dedi. 

2-54

Halk buluşmasında konuşan semt sakinleri, özellikle madde bağımlılığı ile mücadele edilmesi, otobüs seferlerinin artırılması, kursların açılması, havuz, çocuk parkları, kütüphane, voleybol ve futbol sahalarının yapılmasını talep etti. 

Editör: HABER MERKEZİ