Diyarbakır’a, bu akşam gelecek olan CHP Lideri Özgür Özel’in programı belli oldu. Özel, kadın STK’lar ile programa başlayıp, Narin’in mezarını ziyaret ile bitirecek. 

Edirne Cezaevinde HDP’nin eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş ile dün görüşen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün akşam saatlerinde Diyarbakır’a geliyor. 5 günlük bölge gezisine Diyarbakır’dan başlayacak olan Özgür Özel’in programı netleşti. 

Ozgur Ozel Diyarbakir AmedsporVALİLİK, BELEDİYE VE AMEDSPOR’U ZİYARET EDECEK

CHP Lideri Özel, Diyarbakır programına kadın STK’ların başkanları ile kahvaltıda buluşarak başlayacak. Diyarbakır Valiliği ve büyükşehir belediyesini ziyaret edecek olan Özel, daha sonra bir fabrikada işçiler ile yemek yiyecek. CHP Diyarbakır il Başkanlığını ziyaret edecek olan Özel, oradan Amedspor Kulübüne geçecek. 

Ozgur Ozel Narin Guran Icin Bolgeye Gidiyor 17258700474444Diyarbakır Sur’da Dağkapı ve Ulu Cami arasında esnafları ziyaret edecek olan CHP Lideri, DTSO’da Kent konseyi ve Odalarla toplantı yapacak. CHP Lideri Özgür Özel’in Diyarbakır programı katledilen Narin Güran’ın mezar ziyareti ile sona erecek. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve beraberindekiler Perşembe günü Batman’a oradan da Mardin’e geçerek programlarına devam edecek.

Editör: Ferit Aslan