Kasım ayında  Diyarbakır'a adeta yıldız yağacak. Rock, pop ve popüler müziğin güçlü isimleri müzikseverlerle buluşacak.

Sonbahar'ın olanca güzelliğiyle yaşandığı Kasım ayı, Diyarbakır'da aşırı sıcakların yerini tatlı bir serinliğe bırakmasıyla  yoğun olarak kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

 Yerleşik  tiyatrolardan Amed Şehir Tiyatrosu ve Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nun yanı sıra özel tiyatroların da oyunlarını tiyatroseverle buluşturduğu Kasım'da, günümüz  popüler sanatçıları da bir biri ardına konserleriyle müzikleverleri selamlayacak.
Popüler rock müziğin en güçlü isimlerinden biri olan besteci ve söz yazarı Teoman,  Türkiye turnesi kapsamında Diyarbakır'da sahne alacak Kasım ayı yıldızlarından biri.

Indir-152

“N’apim Tabiatım Böyle”,  “Kalbin Yok Mu?","İstanbul'da Sonbahar", "Koma Hali", "Duş", "Ruhun Sarışın" gibi dikkat çeken şarkıları ve hitlerinden oluşan repertuvarıyla müzikseverlerin kalbinde taht kuran Teoman,  18 Kasım 2024 Pazartesi akşamı Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür Merkezi sahnesinde hayranlarıyla buluşacak. 

Arabesk ve alaturka şöleni

Türk pop müziğin en sevilen kadın seslerinden biri olarak gösterilen Funda Arar, bir kez daha Diyarbakır'daki müzikseverleri selamlayacak.
 Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla  26 Kasım 2024 Salı akşamı Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi sahnesi'nde hayranlarıyla buluşacak Arar, kendi hitlerinin yanı sıra seçtiği alaturka ve arabesk şarkılardan oluşan repertuvarıyla şölen sunacak.

6678F899941A6Cbb9F489E28

Diyarbakır'da sokak hayvanları için çağrı Diyarbakır'da sokak hayvanları için çağrı

Buğulu sesin kraliçesi

Türk pop müziğinin kadın şarkı yazarı ve yorumcularından Göksel, Kasım ayında  Diyarbakır'da sahnede yerini alacak bir başka  yıldız.

5Fece84355427F099424972A
Buğulu sesiyle hayranlarını adeta büyüleyen Göksel,kendi şarkılarının yanı sıra daha önce çıkardığı proje albümlerden şarkılara da repertuvarında yer veriyor.
Göksel, yeni konser serisi için hazırladığı sürprizlerle 3 Aralık 2024 Salı akşamı Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi sahnesi'nde müzikseverlerle buluşacak.

Editör: Meral Özdemir