Diyarbakır'a geliyor, açıklamalarda bulunacak Diyarbakır'a geliyor, açıklamalarda bulunacak

Diyarbakır’da Amedspor’un gala yemeğinde konuşan TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Adaletli kola, kaypak olmak zordur” dedi. 

Amedspor maçını izlemek için Diyarbakır’da bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Amedspor’un onuruna verdiği gala yemeğinde konuştu. 

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyesi eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’un da aynı masada oturduğu yemekte konuşan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, önemli mesajlar verdi. 

P H O T O 2024 08 19 18 31 23“HAKSIZLIĞA UĞRAMIŞ, ADALET İSTEYENLER İLE YOLA ÇIKTIK” 

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetimi değiştirebileceklerini önce kendilerini inandırdıklarını belirterek, “Sonra Doğu, Güneydoğu, Ege, İç Anadolu, Akdeniz, Karadeniz’de haksızlığa uğramış, adalet isteyen ne kadar futbol paydaşları varsa hepsi destek oldu ve beraber yola çıktık” dedi. 

P H O T O 2024 08 19 18 31 55“YÖNETİCİNİN AHLAKSIZ OLACAĞI DİYE BİR CÜMLE YOK”

Gençlere örnek olmaları gerektiğini de ifade eden TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, “Ulu önder Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim’ sözü hepinize aşinadır. Bunu yıllarca söyledim. Yöneticilerin ahlaksız olacağı diye bir cümle yok. Biz onuda ahlaklı hale getirmek için, folda adil adaletli ve herkese eşit mesafede hizmet etmek için yola çıktık” diye konuştu. 

Adaletli yürümenin kolay olduğunu ve bunu hep söylediğini dile getiren TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Hep söylüyorum, Adaletli yürümek kolaydır, kaypak olmak zordur, Çünkü, adaletli olursanız dümdüz gidersiniz. Kaypak olursanız kaçacak yer ve delik ararsınız. Bun başarmak zordur, biz bunu başaracağız” dedi. 

Editör: Ferit Aslan