Narin'in mezarına ziyaretler sürüyor Narin'in mezarına ziyaretler sürüyor

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne, daha önce BİK Müdürlüğü yapan Diyarbakırlı bürokrat Hasan Kutay’ı atadı. 

Diyarbakır’a atanan Vali Murat Zorluoğlu, yerel ve ulusal medyanın güçlü olduğu Diyarbakır’da, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde bir değişikliğe gitti. 

Kapak 211640

Diyarbakır’da, daha önce Basın İlan Kurumu (BİK) Müdürlüğü yapan Hasan Kutay’ı, bugün itibariyle Diyarbakır Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine getirdi.

BİK Müdürlüğü nedeniyle Diyarbakır’daki yerel ve ulusal medya temsilcileri ile iyi ilişkileri olan Hasan Kutay, Valilik grubunda yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi:

Diyarbakir Valiligi Basin Mudurlugune Hasan Kutay Atandi 8477

“Basın İlan Kurumundaki görevimden dün itibarıyla ayrılmış bulunmaktayım. Valimiz Murat Zorluoğlu’nun takdir ve tensipleri ile Diyarbakır Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak atamam gerçekleştirilmiştir. Bu görevi şahsıma tevdi eden Diyarbakır Valimiz Sayın Murat Zorluoğlu’na gönülden teşekkür ederken, bu güvene layık olmak üzere şehrimiz için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim. Kıymetli arkadaşlar; bugüne kadar iş birliği içerisinde şehrimiz ve ülkemiz için güzel işlere imza attık. Sizlerin de desteğiyle daha güzel, daha refah bir Diyarbakır daha güzel hizmetlerde bulunacağımıza yürekten inanıyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.”

Editör: Ferit Aslan