Diyarbakır’da Narin Güran'ın amcasının evinde yapılan aramalar sırasında güvenlik kamerasının harddiskine el kondu.

Tavşantepe Mahallesi'nde 17 Eylül'de yapılan aramada el konulan ve soruşturma ekibi tarafından incelenen harddiskte 8 günlük görüntülerin olmadığı anlaşıldı.

Diyarbakır'da başına demir düştü, helikopterle hastaneye kaldırıldı Diyarbakır'da başına demir düştü, helikopterle hastaneye kaldırıldı

Bilişim uzmanları, 15 günlük kayıt yapan kamera sisteminde 7 günlük kayıtların olduğunu, 2-9 Eylül tarihleri arasındaki kayıtların ise olmadığını farketti.

İncelenmek üzere Tübitak'a gönderilen harddiskteki 8 günlük görüntülerin akıbeti araştırılıyor. Silindiği düşünülen görüntüler arasında Narin'in cesedinin bulunduğu 8 Eylül gününe ait görüntüler de var.  

Silindiği düşünülen görüntülerin geri getirilmesi için çalışma yapılırken, mevcut ses ve görüntülerin iyleştirme çalışmaları ise sürüyor. Görüntülerin geri getirilmesi halinde Narin’in cesedinin bulunduğu gün amcanın evinde neler olduğuna dair bazı ip uçlarına da ulaşılmış olacak. 

NARİN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ GÜN EVDE KİMLER VARDI ?

Soruşturma kapsamında Tavşantepe mahallesinde daraltılmış baz çalışması yapıldı. Bu çalışma ile Narin’in öldürüldüğü saatlerde evde kimlerin olduğuna dair bir kanaat oluşurken, olay saatinde evde kimlerin olduğuna dair  bazı tespitler de yapıldı. 

Editör: HABER MERKEZİ