Ferit Aslan

Amedspor-Boluspor maçı nerede oynanacak? Amedspor-Boluspor maçı nerede oynanacak?

Diyarbakır’da, Amedspor’dan 3 puan alan İstanbulspor teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, Diyarbakır’ı çok sevdiğini belirterek, Amedspor’u saha zemini konusunda uyardı. 

Diyarbakır Atatürk Stadyumunda be sezon için yenilenen çimler dün gece oynanan ilk maçta, adeta patates tarlasına döndü. Sıcak havaların etkisiyle sahada futbolcular zor anlar yaşanırken, İstanbulspor teknik direktörü Amedspor’u uyardı. 

Photo 2024 08 20 14 37 07 2Amedspor’un seyircisi önünde çıktığı 3 puanı kaybettiği maçtan sonra kameraların karşısına geçen İstanbulspor teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, Amedspor’u saha zemini konusunda ciddi anlamda uyardı. 

Diyarbakır’ı çok sevdiğini ve misafirperverliklerine hayran kaldığını söyleyen İstanbulspor teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, saha zeminin kendilerine çok zorladığını belirterek, şöyle konuştu:

P H O T O 2024 08 20 14 37 07"AMEDSPOR’UN EN BÜYÜK RAKİBİ SAHA ZEMİNİ OLACAK”

“Amedspor’u da zorlayacak bundan sonra. Bu zeminde top oynayacak Amedspor’un yetenekli oyuncuları var. Amedspor’un en büyük rakibi saha zemini olacak. Umarım Diyarbakır’a yakışan bir saha zemini en kısa zamanda yapılır.”

Editör: Ferit Aslan