Ferit Aslan

Protokol krizinin yaşandığı Amedspor maçını izleyen Diyarbakırlı iki milletvekili ilk kez tanışıp tokalaştılar. 

1-122Amedspor’un dün İstanbulspor’u ağırladığı ve eş başkan protokol krizinin yaşandığı maçta ilginç bir durum yaşandı. 

Maçı Protokol tribününde izleyen CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, DEM Parti Milletvekili Saliha Aydeniz ve AK Parti Milletvekili Suna Kepolu yan yana oturdu. CHP’li Tanrıkulu’nun sağında ve solunda oturan Aydeniz ve Kepolu’nun uzun süre birbiri ile tokalaşmadıkları ve konuşmadıkları gözlendi. 

2-64İkisi de Diyarbakırlı olan Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu ve Mardin Milletvekili Saliha Aydeniz’in bir süre sonra tokalaşıp kısa bir selamlaştıkları görüldü. 

Minder sizden mısır bizden Minder sizden mısır bizden

CEGA Medyanın aldığı bilgiye göre, Diyarbakırlı iki vekil böylelikle ilk kez tanışıp tokalaştı. Protokol krizinin yaşanmasından sonra Aydeniz oturduğu yerden ayrılarak eş başkanların oturduğu taraftarların içinde gidip maçı izledi. 

P H O T O 2024 08 20 10 42 40Milletvekili Suna Kepolu, sosyal medya hesabında Amedspor maçının ikinci yarısında çekilen ve DEM Partili vekil ve başkanların olmadığı kareyi paylaştı. 

Photo 2024 08 20 10 28 22 2Milletvekili Aydeniz ise, sosyal medya hesabında yaşanan protokol krizinden sonra Belediye eş başkanları ile maçı izledikleri taraftarlarından arasından çekilen fotoğrafları paylaştı. 

Editör: Ferit Aslan