Dünyanın en iyi savunma oyuncularından biri kabul edilen Virgil Van Dijk’e kuru fasulye’yi sevdirenin Amedspor’lu futbolcu olduğunu biliyor muydunuz? 

1-94

Süper Ligi hedefleyen Amedspor’un bu sezon Eyüpspor’dan aldığı eski Galatasaraylı Ömer Bayram’ın çok ilginç bir hayat hikayesi var. Ailesi, Kayseri’den Hollanda’ya geç öden Ömer Bayram, Breda kentinde dünyaya geldi. 

DÜNYA YILDIZI İLE BİRLİKTE BÜYÜDÜ

Ömer Bayram’ın oturduğu Breda’da, bugün Liverpool’da oynayan ve dünyanın en iyi savunma oyuncularından kabul edilen Virgil Van Dijk’te yaşıyordu. Çocuk iken birlikte aynı sahada top oynayan ve büyüyen bayram ve Dijk çok iyi arkadaş oldular. 

2-46

"KURU FASULYE VE PİLAVI SEVERDİ"

Amedspor’lu Ömer Bayram, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Virgil Van Dijk bizim eve gelirdi, annem kuru fasulye pilav yapardı, patates kızartırdı. Onları çok severdi” dedi. 

Amedspor, Boluspor maçı bilet fiyatlarını açıkladı Amedspor, Boluspor maçı bilet fiyatlarını açıkladı

Photo 2024 07 31 09 53 49 2Ömer Bayram ile Virgil Van Dijk’un iletişimleri ve arkadaşları hiç kesilmedi. Bayram, Galatasaray’da oynarken, Ozan Kabak, Bayram’dan hayranı olduğu Virgil’den imzalı formasını istedi. Virgil, imzalı formasını Kabak’a gönderdi. 

P H O T O 2024 07 31 09 53 49Amedspor’lu Ömer Bayram’ın çocukluk arkadaşı Virgil Van Dijk, hem Hollanda milli takımının hem de Liverpool’un kaptanlığını yapıyor. 

Editör: Ferit Aslan