Amedspor Teknik Direktörü Yanal, maçın Diyarbakır'da oynanmasını istedi Amedspor Teknik Direktörü Yanal, maçın Diyarbakır'da oynanmasını istedi

Diyarbakır'da, 21 Ağustos'ta Tavşantepe Mahallesinde kaybedilerek öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'ı tüm Türkiye anıyor. Narin'in fotoğrafları Eskeşehir'de bir aracın camlarına asılırken, İstanbul'dan Amedspor maçı için Bandırma'ya giden taraftarlarda, "Çocuklar ölmesin maça gelsin" pankartı ile Narin için için besteledikleri şarkıyı söyledi. 

Photo 2024 09 14 13 43 38 2

Diyarbakır'da öldürülen ama Türkiye'ye mal olan Narin Güran'ın öldürülmesi ile ilgili soruşturma sürürken, Narin'in unutulmaması için yapılan etkinlikler devam ediyor.  

P H O T O 2024 09 14 13 43 38Türkiye'nin bir çok ilinde Narin için yürüyüşler ve protestolar yapılırken, Eskişehir'de trafikte seyir halinde olan bir aracın camlarına astığı Narin fotoğrafı dikkat çekti. 

P H O T O 2024 09 14 14 06 54İstanbul'dan Amedspor maçı için Bandırma'ya giden Amedspor'un İstanbul Barikat taraftar grubu, Narin için maçta açmak üzere bir pankart hazırladı. Üzerinde, "Çocuklar ölmesin maça gelsin" yazılı pankart ile birlikte Narin için besteledikleri şarkıyı söylediler. 

Editör: Ferit Aslan