Özel konukları vardı, Amedspor galibiyeti koruyamadı Özel konukları vardı, Amedspor galibiyeti koruyamadı

Şanlıurfa’da oynanan Kocaelispor maçında PFDK’den ihtar cezası alan Amedspor basın görevlisi Kaya Fidan, Amedspor’dan ayrıldı. 

Amedspor’un şampiyon olmasından sonra kulüp müdürü ve basın sorumlusunun ayrılığından sonra 2 ayrılık haberi daha geldi. Kulübün sosyal medya ekibinde yer alan Halil Reşitoğlu’ndan sonra 2 sezondur kulübün basın ve idari işlerini yürüten Kaya Fidan’da Amedspor’dan ayrıldığını duyurdu. 

1715869198194

Sosyal medya hesabında paylaşım yapan Kaya Fidan, her bir anı, maç ve zaferi bu ailenin parçası olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyduğu anılar arasında yer aldı ve alacağını belirterek, “Fakat, gelinen süreçle beraber Amed Sportif Faaliyetler Spor Kulübünden ayrılma kararı aldım. Hepimizin paylaştığı bu büyük başarının, tüm zorlukları ve mücadeleleri geride bırakacağından şüphem yok. Bu sezonun da en az önceki sezon kadar parlak ve başarılı olmasını dilemekle beraber bu kulübün her zaman bir parçası olacağım ve başarılarını büyük bir heyecanla takip edeceğim” dedi. 

Fida, paylaşımının sonunda sporcu, teknik heyet ve personellere teşekkür etti. 

Amedspor’dan ayrılan Kaya Fidan, geçen hafta Şanlıurfa’da oynanan Kocaelispor maçında akredite edilmediği T alanında bulunduğu gerekçesiyle PFDK tarafından talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmıştı.

Editör: Ferit Aslan