Kanal D’nin yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı, 23 Eylül’de izleyici ile buluşacak. Dizi, entrikalarla dolu bir aşk hikayesini ve faili meçhul bir cinayeti konu alıyor.

DİZİNİN KONUSU


Dizi, özgürlüğüne düşkün Deniz ile aile bağları güçlü Arhan’ın imkansız aşkını anlatıyor. Deniz, Arhan’ın peşinden Kapadokya’ya gidiyor ve kendini karmaşık olayların içinde buluyor.

YÖNETMEN VE YAPIM


Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yapımını Med Yapım ve Boyut Film üstleniyor. Dizi, sinema filmlerini aratmayan sahneleriyle dikkat çekiyor.

Teşkilat dizisinin 5. sezon yayın tarihi açıklandı: Ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisinin 5. sezon yayın tarihi açıklandı: Ne zaman başlayacak?

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül’ün oturduğu, Güzel Aşklar Diyarı’nın yapımını Med Yapım ve Boyut Film, yapımcılığını ise Fatih Aksoy üstleniyor. Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak, Lidya Atlik gibi isimler yer alıyor.

Editör: Ayşegül Yaşar