Afganistan Haberleri

afganistan haberleri ve güncel afganistan gelişmeleri, afganistan ile ilgili tüm video, afganistan fotoğrafları ve afganistan haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


DÜNYA

Afganistan'ın Nangarhar vilayetinde şiddetli yağışın yol açtığı sel nedeniyle 40 kişi hayatını kaybetti, 347 kişi yaralandı.

Genel

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Kurban Bayramı'nda Afganistan'daki ihtiyaç sahibi ailelere 13 bin 300 hisse kurban eti dağıtımı gerçekleştirecek.

Genel

Türkiye ve Afganistan arasında Diplomatik Pasaport Hamileri İçin Vize Yükümlülüğünün Karşılıklı Olarak Kaldırılmasına Dair Anlaşma'nın durdurulması hakkında karar Resmi Gazete’de...

DÜNYA

Afganistan'ın kuzeyindeki Faryab ve komşu Sari Pul vilayetinde şiddetli yağış ve sel nedeniyle 17 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi de...

DÜNYA

Afganistan'ın Ghor vilayetinde son 24 saatte etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı sel nedeniyle 50 kişi hayatını kaybetti.

DÜNYA

Afganistan'ın farklı vilayetlerinde şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı 160'ya, yaralı sayısı 117'ye yükseldi.

DÜNYA

Afganistan'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı selde hayatını kaybedenlerin sayısı 70'e, yaralı sayısı 56'ya yükseldi.

DÜNYA

Afganistan'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel sonucu 50 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Ağrı’da bir hafta içerisinde yapılan iki ayrı operasyonda 7 Afganistan uyruklu kaçak göçmen yakalandı, 5 şüpheli gözaltına alındı.

Özel Haber