Dicle nehri Haberleri

dicle nehri haberleri ve güncel dicle nehri gelişmeleri, dicle nehri ile ilgili tüm video, dicle nehri fotoğrafları ve dicle nehri haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Dicle Nehri’nde çıkan ceset, günlerdir kayıp olan kişiye ait çıktı.

DİYARBAKIR

Dicle Nehri’ndeki adacıkta suyun yükselmesiyle mahsur kalan 9 kişilik aile kurtarıldı.

Genel

Şırnak'ın İdil ile Güçlükonak ilçesi arasında bulunan Cehennem Deresi Kanyonu ve Dicle Nehri'nin doğal güzelliği, “Cam Teras” projesi ile ön...

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde serinlemek için arkadaşlarıyla birlikte Dicle Nehri'ne giren 14 yaşındaki Habip, boğularak hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde Dicle Nehri'nde balık avlamaya giden bir kişi, yabancı cismin patlaması sonucu ağır yaralandı.

ASAYİŞ

Şırnakl'ın Cizre ilçesinde Dicle Nehrinde boğulma tehlikesi geçiren iki kişiyi vatandaşlar kurtardı.

DİYARBAKIR

Hevsel vadisine bereket saçan Dicle Nehri aynı zamanda birçok kuş için önemli bir yaşam alanı oluşturuyor.

DİYARBAKIR

Dicle nehrinde artan kirlilik toplu hayvan ölümlerine yol açıyor. Ongözlü Köprü yakınlarında, sazlıklarda yaşayan yaban tavukları ölü halde bulundu.

DİYARBAKIR

Yaz aylarının gelmesiyle Dicle Nehri çevresinde ekolojik hareketlilik artmaya başladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da kaybolan Alzheimer hastasının bulunması için yürütülen arama çalışmaları sonucu Dicle Nehri'nde cesedine ulaşıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesindeki Dicle Nehri’nde bir kişinin cansız bedeni olduğu bilgisi üzerine aranan şahıs, hakim kardeşi çıktı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Dicle Nehri’nde erkek cesedi bulunduğu ihbarı üzerine çalışma başlatan ekipler, ikinci günde yandan taramalı sualtı görüntüleme cihazı ile arama...

Özel Haber