Kulp Haberleri

Kulp haberleri ve güncel Kulp gelişmeleri, Kulp ile ilgili tüm video, Kulp fotoğrafları ve Kulp haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır Valiliği, Kulp ilçesine bağlı bazı bölgelerin 15 gün süreyle geçici güvenlik bölgesi ilan edildiğini duyurdu.

Sağlık

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde kalp krizi geçiren 28 yaşındaki hasta, ambulans helikopter ile Dicle Üniversitesi Kalp Hastanesine sevk edildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde çalılıklarda çıkan yangının çevrede bulunan otomobile sıçraması sonucu kullanılamaz hale geldi.

DİYARBAKIR

Baronun açıklamasında, "Halkın yaşam alanlarına ve coğrafyamızın doğal dengesine dönük her türlü girişime karşı mücadele yürütmeye devam edeceğiz"denildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Kulp İlçesinde maden aranmasına tepkiler sürüyor. Diyarbakır Tabip Odası, maden aramanın bir halk sorunu olduğunu olduğunu belirtti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde dün çıkan yangında üzüm bağları ve meyve ağaçları zarar gördü.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Kulp ilçesi Yakıt Mahallesine bağlı Cebeci mezrasının içme suyu sorununu çözüme kavuşturdu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde yürütülen arkeolojik kazıda Geç ve Erken Roma dönemine ait 0-6 yaş grubuna ait 60 adet mezar bulundu....

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kırsal ilçelerde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Kulp ilçesindeki doğalgaz çalışmalarının durdurulması Meclis gündemine taşındı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde vatandaşlar, yaz mevsimi ile birlikte açan papatyaları kış çayında kullanmak için hazırlık yapıyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Kulp (Pasur) ilçesinde üzüm yetiştiren çiftçi, kırağı ve ayazlardan korumak için yapılan örtü altı üzüm yetiştiriciliği sistemini bağına kurmaya...

Özel Haber