Newroz Haberleri

newroz haberleri ve güncel newroz gelişmeleri, newroz ile ilgili tüm video, newroz fotoğrafları ve newroz haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


DÜNYA

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 32 bin 490’a, yaralı sayısı ise 74 bin 889’a yükseldi.

ASAYİŞ

Şırnak merkez ile Cizre ve Silopi ilçelerinde Newroz kutlamalarında olaylara karıştığı tespit edilen şüphelilere yönelik Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 21 Mart'taki Newroz kutlamasında 22 kişiden 22 cep telefonu çalan 5 kişi, emniyet işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’daki Newroz'u için bir ilki gerçekleştirerek Şivan Perwer’i getirmek isteyen DEM Parti’nin bu talebi gerçekleşmediği ortaya çıktı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da geniş bir katılımla kutlanan Newroz Bayramı sonrası yasadışı slogan attıkları ve pankart açtıkları iddiasıyla 116 kişi gözaltına alındı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’daki Newroz kutlamasında, 8 yıldır siyaset sahnesinde olmayan Leyla Zana ve yağacağı söyleyen ancak sonlara doğru yağan yağmur sürpriz yaptı.

DİYARBAKIR

Güne yağmurla uyanan Diyarbakırlılar, Newroz Bayramı'nın kutlanacağı Bağlar ilçesindeki Newroz Parkı'nı sabahın erken saatlerinden itibaren doldurmaya başladı.

DİYARBAKIR

Yarın Newroz Programının gerçekleştirileceği Diyarbakır kent merkezinde sabah saatlerinden itibaren kuvvetli yağış bekleniyor. Katılımcılar, bu nedenle yanlarına yağmurluk ve şemsiyelerini...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Valiliği 21 Mart Newroz Bayramı nedeniyle yarın kapanacak yolları ve kullanılacak alternatif güzergahları açıkladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da yarın yapılacak Newroz kutlamalarında dünyaca ünlü Tunuslu sanatçı Emel Matlouthi de sahne alacak.

YEREL

Amed Emek ve Demokrasi Platformu, barışa vesile olması dileğiyle başta Kürt halkı olmak üzere tüm halkların Newroz’unu kutladı.

DİYARBAKIR

Haftanın ilk gününe yağışla başlayan Diyarbakır'da Newroz programının yapılacağı 21 Mart günü kuvvetli yağış bekleniyor.

Özel Haber