Amedspor kadın futbol takımının maçını ilk kez izleyen Diyarbakır büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, destek sözü verdi. 

2-93Diyarbakır Seyrantepe Şilbe Tesislerinde dün oynanan Amedspor-Fomget kadın futbol takımlarının maçını ilk kez izleyen Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, maçtan sonda CEGA Medya’ya konuştu. Kadınlar Süper Liginde oynayan Amedspor’un maçını ilk kez izlediğini söyleyen Eş başkan Bucak, ilk kez izlediği maçın çok heyecanlı olduğunu söyledi. 

Türkiye’nin hayran kaldığı Diyarbakırlı ilk kez konuştu Türkiye’nin hayran kaldığı Diyarbakırlı ilk kez konuştu

4-66“HEYECANLANDIM, KADIN FUTBOLU DAHA ÇOK İZLENMELİ”

Diyarbakır büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, İlk defa kadın takımının maçına geldiğini belirterek, “Çok heyecanlandım. Çok çekişmeli bir müsabakaydı özelikle ikinci yarısı. Çok keyif aldım, bence kadın futbolu çok daha izlenmeli” dedi. 

Kadın futbolunun izlenmesi içinde çağrıda bulunan Bucak, “Buradan Amedli’lere çağrı yapalım, Diyarbakırlı kadınlar sahip çıksınlar. Biz belediye olarak kadın takımına sahip çıkıyoruz. Daha fazla çıkmak lazımdır. Kadın takımına diğer takımlardan ve diğer dallardan daha fazla sahip çıkıyoruz” diye konuştu. 

3-76Eş Başkan Serra Bucak, “Elbette kadın futbolunun ve kadınların yapacağı diğer spor dallarının gelişmesi için büyükşehir belediyesi olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Daha çok teşvik edeceğiz, maçları da izleyerek. Daha fazla desteğimizi sunacağız” dedi.

Editör: Ferit Aslan