Bizi Birleştiren Hayat, izleyiciler tarafından merakla beklenen yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan bir dizi. Başrollerini Nilgün Kasapbaşoğlu ve Kayra Zabcı paylaşıyor. Aile dramı temalı olan dizide iki kız kardeşin yaşam mücadelesi işleniyor. Dizi, gizemli olaylar, sırlar ve saklanan cinayetler etrafında gelişen sürükleyici bir hikaye sunuyor.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

  • Nilgün Kasapbaşoğlu
  • Kayra Zabcı
  • Emir Gülsever
  • Şerif Bozkurt
  • Yeşim Ceylan
  • Hazal Güzel

DİZİNİN KONUSU

Dizi, Münevver Hanım karakterinin soylu bir aileden gelmesi ve konağında yaşaması ile başlıyor. Bir gece yarısı kapısına bırakılan torunu Mine’nin gelişiyle Münevver Hanım, kızıyla ilgili gizemli olayların peşine düşüyor. Sürükleyici aile dramı, izleyicileri ekrana kilitleyecek olaylar sunuyor.

Çukurun abe heyranı Diyarbakırlı Ferit kaya kimdir? Çukurun abe heyranı Diyarbakırlı Ferit kaya kimdir?

BİZİ BİRLEŞTİREN HAYAT DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Bizi Birleştiren Hayat dizisinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştiriliyor. Dizi için özel bir plato hazırlanmış olup, çekimlerin büyük bir kısmı burada devam ediyor. İstanbul’un çeşitli yerlerinde de dış mekan sahneleri çekilmekte.

HANGİ KANALDA VE HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

Dizi, Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Bizi Birleştiren Hayat, hafta içi her gün saat 11.00'de yayınlanıyor. 9 Eylül Pazartesi gününden itibaren ekranlara gelen dizi, sabah kuşağında yayınlanarak izleyicilere keyifli dakikalar yaşatmayı hedefliyor.

BİZİ BİRLEŞTİREN HAYAT KONUSU VE SÜRPRİZLER

Dizinin baş karakteri olan Münevver Hanım, soylu bir aileden gelen güçlü bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Yıllardır kendisiyle iletişim kurmayan kızının çocuğu olan Mine’nin bir gece aniden kapısına bırakılması, Münevver Hanım’ı kızının peşine düşmeye iter. Bu olaylar, aile içi sırları ve saklanan cinayetleri ortaya çıkararak hem Münevver Hanım’ın hem de çevresindekilerin hayatını altüst eder.

Editör: Ayşegül Yaşar