AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, kalp krizi geçirerek yoğun bakıma alındı. Vatandaşlar "Muammer Avcı kimdir?" ve "Muammer Avcı hayat hikayesi" gibi soruları Google'da aratmaya başladı.

MUAMMER AVCI'NIN KİMDİR?

Muammer Avcı, 1969'da Zonguldak'ta doğdu. 55 yaşındadır. İlköğrenimini İnağzı İlkokulu'nda, orta öğrenimini Merkez İmam Hatip Okulu'nda tamamladı. Türkiye'nin ilk vakıf lisesi olan Mehmet Çelikel Lisesi'nden mezun olduktan sonra, babasının vefatı üzerine ailenin ticari işlerinin başına geçti. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü'nden mezun oldu.

MUAMMER AVCI SİYASİ GEÇMİŞİ 

Muammer Avcı, siyasi kariyerine Refah Partisi'nde İl Başkan Yardımcılığı ve İl Koordinatörlüğü görevleriyle başladı. Daha sonra AK Parti'ye katıldı ve burada çeşitli pozisyonlarda görev aldı. İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanlığı, İl Çevre, Şehir ve Kültür Birim Başkanlığı gibi görevlerde bulundu. 15 Ağustos 2022'de AK Parti Zonguldak İl Başkanı olarak atandı ve 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Zonguldak Milletvekili olarak seçildi.

SAĞLIK DURUMU VE SON GELİŞMELER

Muammer Avcı, geçirdiği kalp krizi sonrasında yoğun bakıma alındı.

Güzel Aşklar Diyarı ne zaman başlayacak? Güzel Aşklar Diyarı ne zaman başlayacak?

Editör: Ayşegül Yaşar