MasterChef Türkiye'de eleme heyecanı devam ediyor. 15 Eylül akşamı, jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun değerlendirmeleriyle bir yarışmacı hayallerine veda etti.

ÜZÜMLE YARATICI TABAKLAR YAPTILAR

İLK TURDA ELEMENİN KURTULANLARI


Kırmızı takımın çoğunluğunun eleme potasında yer aldığı gecede, yarışmacılar üzümle yaratıcı tabaklar hazırladılar. İlk turda Ayşe, Akın ve Kaan eleme potasından kurtuldular.

İKİNCİ TURDA MÜCADELE


İkinci turda kalan dört yarışmacı, Danilo Şef’in hazırladığı tabağa en yakın yemeği yapmaya çalıştılar. İlk olarak Hakan, başarılı bir tabakla arkadaşlarının yanına döndü.

Çetin Tekindor ve Öznur Serçeler Yalı Çapkını’ndan ayrıldı mı? Çetin Tekindor ve Öznur Serçeler Yalı Çapkını’ndan ayrıldı mı?

VEDA EDEN İSİM


Tadım sonuçlarının ardından Nevzat da başarılı ikinci tabak olarak seçildi ve stüdyodan ayrıldı. Son ikiye kalan Beril ve Erim arasında elenen isim Beril oldu.

Masterchef 2

“BURAYA GELMEK ÇOK DEĞERLİ”


Veda konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Beril, “Buraya gelmek, sizlerin karşısında yemek yapmak çok değerli. Mental olarak çok düşmüştüm, kendime zarar verebilirdim. Özür dilerim, her şey için teşekkür ederim” dedi.

Editör: Ayşegül Yaşar