MasterChef Türkiye'de eleme heyecanı sürerken, Kaan oylama hakkında konuştu ve "Ben geldiğimden beri yolumdan hiç çıkmadım. Yazılabilecek 3 kişi vardı: Beril, Akın ve Muratcan. Kaptanı yazarım demiştim ve bu hiç değişmedi." dedi.

Leyla dizisinin Tufo'su Halil İbrahim Ceyhan kimdir? Leyla dizisinin Tufo'su Halil İbrahim Ceyhan kimdir?

Mehmet Şef ise Onur’a neden "star" dendiğini sordu. Onur, bu lakabın enerjisinden kaynaklandığını belirterek, arkadaşlarını motive ettiğini ve hareketli yapısından dolayı bu unvanı aldığını söyledi. Semih ise Onur’un her zaman önde olmayı sevdiğini ekledi.

Yarışmanın ilerleyen anlarında, şefler yemek hakkında bilgi verirken bazı yarışmacılar talimat beklemeden zarfları açınca Mehmet Şef sinirlendi ve yarışmacıları uyardı: "Size kim zarfı açın dedi?" Yarışmacılar zarfları yerine koydu. Şefler tarafından verilen ceza sonucunda zarfları açan Erim, Ezgi ve Nigar 2 dakika geç başlamaya mecbur kaldı.

Nevzat Akın

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Dokunulmazlık düellosunu ise Mavi Takım 7-3'lük skorla kazandı. Bireysel dokunulmazlık kazanan Kaan, üçüncü eleme adayı olarak Akın’ı söyledi, en fazla oyu alan Nevzat da dördüncü eleme adayı oldu

Editör: Ayşegül Yaşar