Öldürülen Narin Güran soruşturmasında, mahalledeki 70 yaşındaki nine dahil çoğu kişinin telefon kayıtlarının silindiği ortaya çıktı. 

Narin Güran’ın öldürülmesi soruşturmasında gözaltında bulunan 22 kişinin bugün çıkarıldığı Adliye’de sorguları devam ederken, çarpıcı bir detay daha ortaya çıktı. Muhtar Salim Güran’ın 70 yaşındaki ninesinin telefon kayıtlarını bile sildirdiği ortaya çıktı. Güran’ın Antalya’daki bir kişi ile 5 kez konuştuğu, bu görüşmenin de delillerin ortadan kaldırılmasına yönelik bir danışma görüşmesi olduğu tahmin ediliyor. 

Narin-7Öldürülen Narin Güran’ın soruşturması kapsamında 4 gündür gözaltında bulunan ve aralarında annesi, babası, ağabeyi ve amcalarının da bulunduğu 22 kişilik akraba grubunun Adliyedeki sorguları sürüyor. 

Narin soruşturmasında Fuat Güran’ın eşi tutuklandı Narin soruşturmasında Fuat Güran’ın eşi tutuklandı

Savcıların yaptıkları delil araması ve tespitlerde, önce tutuklu olan muhtar ve Narin’in amcası Salim Güran’ın telefon kayıtlarını sildiği ortaya çıkmıştı. Andından Narin’in dereye çuval içinde suya gömen ve tutuklanan Nevzat Bahtiyar’ın da telefon kayıtlarının silindiği kamuoyuna yansımıştı. 

Narin-870 YAŞINDAKİ NİNE’NİN BİLE KAYITLARINI SİLMİŞLER

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan yada ifadesine başvurulan ve aralarında Salim Güran’ın 70 yaşındaki ninesinin de bulunduğu çok sayıda kişinin telefon kayıtlarının silindiği ortaya çıktı. Uzmanlar, kayıtlardan delil bulunma ihtimaline karşı bunun bilinçli yapıldığını söyledi. 

Nari̇n, Anne, Amca Ve Mezar

ANTALYA İLE DELİL BIRAKMAMA GÖRÜŞMESİ YAPILMIŞ

Narin Güran’ın öldürmekten tutuklanan amcası Salim Güran’ın Narin’in kaybolduğu gün telefonundaki kayıtları silmesine rağmen, yaptığı telefon görüşmelerine HTS kayıtlarından ulaşılmıştı. Kayıtlarda, Salim Güran’ın Antalya’dan bir kişiyi 5 kez aradığı tespit edilmişti. Söz konusu kişi ile ilgili çalışma sürerken, Güran’ın delilleri ortadan kaldırmak ve karartmak için söz konusu kişiden görüş aldığı üzerinde duruluyor.

Editör: Ferit Aslan