Diyarbakır'da. öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'ın şüpheli olmayan tek ağabeyi Baran Güran, bugün sabah saatlerinde Diyarbakır Barosuna giderek Baro adına Başkanı Nahit Eren'e davayı takip etmeleri için vekalet verdi. Baro Başkanı Eren, davada artık taraf olduklarını söyledi. 

Diyarbakır Bağlar’daki o cadde 11 gün kapatılacak Diyarbakır Bağlar’daki o cadde 11 gün kapatılacak

N A R İ N-8Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren, Medyascope'de Ruşen Çakır'ın Narin Güran soruşturması ile ilgili sorularını yanıtladı. Baro Başkanı Eren, bugün sabah saatlarinde Narin'in ortadan kaldırıldığı gün Diyarbakır'da oylayan ve şüpheli olmayan tek ağabeyi Baran Güran'ın bir kaç yakınıyla Diyarbakır Barosuna geldiğini söyledi. 

Baro Başkanı Eren, Baran Güran'a şu anda annesi, kardeşi, amcası ve yakınlarının şüpheli olduğunu, ileride bunlardan biri yada bir kaçanın suçlu çıkma ihtimalinin olduğunu hatırlattıklarını belirterek, "Ama, kendisi 'kim çıkarsa çıksın peşini bırakmayacağız. Sizde baro olarak bizim adımıza bu davayı takip edin' dedi. Diyarbakır Barosunun bu konuda bıraktığı güven de vekalet vermesine neden oldu" dedi. 

AvBaran Güran'dan aldıkları vekaleti savcılığa vereceklerini ve artık Diyarbakır Barosunun bu davada taraf olduğunu söyleyen Baro başkanı Nahit Eren, "Şu anada kadar müşteki olarak karar verilmemesine rağmen takip etmemizden bir sıkıntı yaşanmadı ama artık davaya taraf olacağız" dedi. 

Editör: Ferit Aslan