İzmir'li bayraklı ilçesinde 13 Eylül'de geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, kaza anını ve son durumunu CEGA Medya'ya anlattı.

Amedspor Baskani Aziz Elaldi Trafik Kazasi Gecirdi Kb2K CoverBANDIRMA MAÇINA GİDECEKTİ

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, 13 Eylül tarihinde Bandırmaspor-Amedspor maçına gitmek için kullandığı araç ile Başkan yardımcısı İrfan Türk ile buluşmak için yola çıktı. İzmir Bayraklı'da tünelden çıktığı anda süratli olan Elaldı'nın kullandığı araç, park halinde olan bir araca arkadan çarptı.

260 193044 Aziz Elaldi Kaza Yapti Kimdir 2"TÜNELDEN ÇIKARKAN ARACI FARK ETMEDİM"

Kaza anını CEGA Medya'ya anlatan Elaldı, "Tünelden çıkarken ya ışık yansıması yada göz yanılması ile seyir halinde olduğunu düşündüğüm meğerse park halinde alan araca hızla çarptım. Şiddetli çarpmanın etkisiyle göğüs kafesindeki kemikte kırılma, akciğer ve kalp'te çarpmanın etkisiyle hasar meydana geldi" dedi. 

"ÇARŞAMBA GÜNÜ TABURCU OLACAĞIM"

Amedspor Başkanı Elaldı, ölümden döndüğü kazadan sonra hastanede yatarak tedavi gördüğünü, ancak bir iki günlüğüne ev gittikten sonra ağrılarının yeniden başlaması ile yeniden hastaneye kaldırıldığını söyledi. Başkan Elaldı, şu anda durumunun iyiye gittiğini ve solunumunu kendisinin yaptığını belirterek, haftaya Çarşamba günü taburcu olacağını söyledi. 

Diyarbakır’ın en büyüğü, yolu 3 kilometre kısaltacak Diyarbakır’ın en büyüğü, yolu 3 kilometre kısaltacak

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, kaza nedeniyle telefonunu kaybettiğini, futbol, siyaset, iş dünyası dahil arayıp geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür etti. 

Editör: Ferit Aslan