Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlık seçimi tamamlandı. İbrahim Hacıosmanoğlu, 134 oyla TFF'nin yeni başkan oldu.  Mehmet Büyükekşi ise 129 oy aldı.

Başkanlık süreci İtiraz edilen 3 sandıkta oylar yeniden sayıllmasından sonra kesin sonuç açıklanacak. Yeni başkan Hacıosmanoğlu'nun seçilmesi, daha önce Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az Önce Konuştum Spor'a" programında söylediği “Başkan olursam ilk Amedspor maçına gideceğim” sözünü gündeme getirdi. 

Hacıosmanoğlu, programda Amedspor Kulüp yetkilileri ile görüştüğünü, kendisine destek vereceklerini ifade ettikleri belirterek, "Biz Türkiye'nin takımıyız diyorlar. Bu vatan bizim. Spor kardeşliktir diyorlar. Bizimle bu diyaloğa girdiğiniz için çok mutluyuz diyorlar. Bunu da ancak sizinle yaparız diyorlar. Bizim için vazgeçilmez olan vatandır. Vatanını seven, sporda da kardeşliği isteyen insanlara niye biz ön yargılı bakalım ki. Onlara destek olmamamız lazım. Hatta onlara dedim ki Allah nasip ederse TFF Başkanlığı'mda ilk sizin maçınızı izleyeceğim dedim"diye konuştu.

Amedspor yönetiminin de destek verdiği Hacıosmanoğlu'nun şimdi TFF Başkanı sıfatıyla hangi maça gideceği merak konusu oldu. 

"TAKDİR HAKKINIZI DİYARBAKIRSPOR'DAN YANA KULLANIN"

Kayıp Narin'in DNA'sı bulunan araç mahalleye getirildi Kayıp Narin'in DNA'sı bulunan araç mahalleye getirildi

İbrahim Hacıosmanoğlu, hakemlerle ilgili de konuştu. Hacıosmanoğlu, "Hakemlere söyleyeceğim şey şu; Eğer Trabzonspor ile Diyarbakırspor oynuyorsa cüzi de olsa bir takdir hakkın varsa onu Diyarbakırspor'dan yana kullan. Güçlünün değil haklının hakim olduğu bir ortam yaratırsanız hakem arkadaşların performansı artacaktır."

Editör: HABER MERKEZİ