TFF 1. Ligde mücadele eden Amedspor'un başlattığı çok dilli forma tanıtımına, Van ve Batman'ın ardından Mardinspor'da katıldı. Mardinspor, Kürtçe ve Arapça forma tanıtım klibi hazırladı. 

Gaziantep FK, Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü Gaziantep FK, Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Photo 2024 09 06 10 54 33 2Çok dilli ve çok kültürlü olan bölgenin futbol takımları, sosyal medya hasaplarında taraftarlarının talepleri doğrultusunda paylaşım yapmaya devam ediyor. 

P H O T O 2024 09 06 10 54 33Tarihinde ilk kez çıktığı TFF 1. Liginde Süper Lig hedefi ile yola devam eden Amedspor, bu sezon forma tanıtım klibi hazırlarken, Kürtçe ve Türkçe müzik kullandı. Amedspor'un ardından TFF 2. Ligde mücade eden Vanspor'da, Amedspor'un başlattığı çok dilli forma tanıtım klibi hazırladı. 

Amedspor'un başlattığı ve Vanspor'un devam ettiği çok dilli forma tanıtımlarının sosyal medyada büyük ilgi görmesinden sonra Batman'ı 2. Ligde temsil eden Batman Petrospor'da bu akıma katıldı. 

Whatsapp Image 2024 09 06 At 10.54.33Son olarak bölgede çok dilli ve çok kültürlü kentlerin başında gelen Mardin'de de, Mardinspor  çok dilli forma tanıtımını devam ettirdi. TFF 3. Liginde mücadele eden Mardinspor, forma tanıtımı  için hazırladığı klipte, Kürtçe ve Arapça şarkılar kullandı. 

Editör: Ferit Aslan