TFF 1. Liginde mücadele eden Amedspor, tadilata alınan tesisleri nedeniyle otelde konaklarken, 5 ay sonra evine dönme hazırlığı yapıyor. 

1-137Ersun Yanal ile sözleşme imzalanmasından sonra yenilenmesi kararlaştırılan Şehmuz Özer Amedspor Tesisleri adeta baştan sona yenilendi. Odaları genişletilen ve 5 yıldız otel konforuna getirilen tesislerdeki inşaat çalışmalarında sona gelindi. 

Amedspor’un 5 haftadaki istikrarlı futbolcuları belli oldu Amedspor’un 5 haftadaki istikrarlı futbolcuları belli oldu

2-80Amedspor Başkan Yardımcısı Ahmet Ülmez, baştan sona yenilenidkleri tesis yanısıra bina ile antreman sahası arasında modern bir fitness salonu yaptıklarını söyledi. 

3-65Tesislerin tadilatta olması nedeniyle futbolcular otelde konaklarken, sadece idmanlarını tesiste yapabiliyor. Teknik direktör Ersun Yanal ve ekibininde önem verdikleri tadilat çalışmasının 1 hafta içiresinde bitirileceği belirtildi. 

4-57Amedspor Başkan Yardımcısı Ülmez, Amedspor'a yakışır bir hale getirilen tesisin 1 hafta içinde faaliyete gireceğini ve artık takımın tesislerde konaklayacağını söyledi. 

1-115Amedspor tesisleri ve sahaların tadilatı için yaklaşık 40 milyon bir harcamanın yapıldığı öğrenilirken, bu paranan kulüp tarafından karşılandığı öğrenildi. 

Editör: Ferit Aslan