Diyarbakır Stadyumunda yaşanan zemin sorunu nedeniyle be sozon evinde sadece 2 maç yapabilen Amedspor, Erokspor maçını İzmir yada Antalya'da oynamak istiyor. 

Photo 2024 10 01 13 22 04 2Sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan ancak, Diyarbakır Stadyumundaki zemin sorunları nedeniyle sıkıntı haftalar yaşayan Amedspor, bu hafta sonu evinde yapacağı Erokspor maçı için stad arayışına başladı. Bugün akşam saatlerine kadar Federasyona Stadyum için yer bildirmesi gereken Amedspor, Erokspor maçını Antalya veya İzmir'de oynamak istiyor. 

Amedspor’da, Assambalonga sakat mı, numara mı yapıyor? Amedspor’da, Assambalonga sakat mı, numara mı yapıyor?

Antalya ve İzmir'deki stadyumlar için oradaki yetkililer ile temasa geçen Amedspor, oralardan gelecek haberi bekliyor. Şanlıurfaspor'un 11 Eylül Stadyumunu vermemesi üzerine Amedspor, seyircisinin fazla olduğu iki büyük kentte maçını oynamak isterken, Antalya ve İzmir'den gelen habere göre federasyona bir yer bildiriminde bulunulacak. 

P H O T O 2024 10 01 13 22 04Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, Diyarbakır Stadyumunda bu haftada maç oynanmaması durumunda yeni ekilen çilerin tohum tutacağını ve bir daha sorun yaşanmayacağını Amedspor yetkililerine bildirdi. 

Editör: Ferit Aslan