Amedspor Kulübü, takımı şampiyon yapan teknik direktör Mesut Bakkal’dan sonra Kaleci Aykut Özer için de teşekkür mesajı yayınlayıp yollarını ayırdı.

Kartepe kampında sezona hazırlıklarını devam ettiren Amedspor, bugün bir futbolcusu ile daha yollarını ayırdı. Amedspor’u şampiyon yapan kadroda kaleyi koruyan Aykut Özer ile yollar ayrılınca Amedspor, Özer için teşekkür mesajı yayımladı.

G Rw Av A L Wg A Ab S Ik“Teşekkürler Aykut Özer” başlığı ile yayımlanan mesajda, “Geçen sezonki şampiyon kadromuzda yer alan Aykut Özer ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine Amedspor’a katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” denildi. 

Amedspor, Antalya ve İzmir'den haber bekliyor Amedspor, Antalya ve İzmir'den haber bekliyor

Amedspor böylelikle yeni sezon için teknik direktör Mesut Bakkal’dan sonra ikinci kez bir teşekkür mesajı yayınlayarak, futbolcusunu uğurlamış oldu. 

Amedspor’un şampiyon kadrosunda yer alan Kaleci Aykut Özer, kupa töreninde yaptığı açıklamada, “Ben başkan ve yönetime verdiğim sözü yerine getirdim, onlarında sözlerini yerine getirmesini istiyorum” demişti. 

Amedspor’da kalmak istediği bilinen Kaleci Aykut Özer, 2. Lig ekiplerinden Sarıyer ile anlaştı. 

Editör: Ferit Aslan