Diyarbakır'da yapılan uçak seferlerinin yetersizliği Amedspor teknik direktörü Ersun Yanal'ı da isyan ettirdi. Yanal, transfer döneminde uçak bileti bulamadıkları için almak istedikleri bir çok futbolcu ile görüşemediklerini söyledi. 

Şanlıurfa sahasını vermedi, Amedspor maçı için yeni karar Şanlıurfa sahasını vermedi, Amedspor maçı için yeni karar

Diyarbakır'da, başta iş insanları olmak üzere herkesi canından bezdiren, "uçak bileti bulamama" sorunu, Amedspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın da gündemine geldi. Diyarbakır'da bugün basın mensupları ile sohbet toplantısında konuşan Yanal, Diyarbakır'a yeteri kadar uçak seferi yapılmamasına adeta isyan etti. 

P H O T O 2024 09 19 19 00 51"BEN, BİLET BULAMADĞIM İÇİN ÖZEL UÇAK İLE GELDİM"

Kendisinin Amedspor ile sözleşme imzalamak için Diyarbakır'a geldiğinde özel uçak le geldiğini hatırlatan Ersun Yanal, "Ben ve yönetim 3 gün boyunca Diyarbakır'a uçak bileti bulamadığmıız için özel uçak ile geldim. Bu sorunun bir an evvel çözülmesi lazımdır. Buraya dünyanın her hangi bir ülkesinden getirdiğimiz bir futbolcunun bu sorunları yaşamaması gerekir" dedi. 

Photo 2024 09 19 14 07 53 3-1"BİLET BULAMADIK, FUTBOLCUYU ELİMİZDEN KAÇIRDIK"

Amedspor teknik direktörü Ersun Yanal, transfer döneminde yönetim ile birlikte Avrupa'dan almak istedikleri futbolcular olduğunu da belirterek, "Oradaki Amedsporlu dostlarımız bu futbolcuları bizim için bulup 2-3 gün ağırladılar. Ancak biz Diyarbakır'dan uçak bileti bulamadığmıız için maalesef gidemedik ve bu futbolcuları elimizden kaçırdık" diye konuştu. 

Editör: Ferit Aslan