Amedspor kaptanı ilk kez takımdan 2 ay uzak kalacak Amedspor kaptanı ilk kez takımdan 2 ay uzak kalacak

Amedspor Kulübü, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından kullanılan ancak, Amedspor’a ait olan spor salonu ve sentetik sahanın teslim edilmesini istedi.

Amedspor Kulüp müdürü Yunus Çelik imzası ile Diyarbakır büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına gönderilen yazıda, Amedspor’a ait olan ancak belediyenin kullandığı çok amaçlı spor salonu ve sentetik sahanın 3 gün içinde teslim edilmesi istenildi. Yazıda şöyle denildi:

P H O T O 2024 08 01 17 31 34“Tesis bina alanımızın içerisinde bulunan çok amaçlı spor salonu ve sentetik sahanın kullanım sürelerinin bitmiş olmasından kaynaklı çok amaçlı spor salonunun ve sentetik sahanın 3 gün içerisinde tarafımıza teslim edilmesini saygılarımla arz ederiz.”

Büyükşehir Belediyesine bugün gönderilen yazının Belediyeye ulaştığı belirtildi. Söz konusu yazının belediye ile Amedspor arasında kulüp tesislerinin tadilatından kaynaklanan krizin bir parçası olduğu iddia edildi. 

Amedspor Kongresi Basladi Aziz Elaldi Aday 1

Amedspor yönetimi, Belediye eş başkanlarının kendilerine kulüp binasının tadilatı için söz verdiğini belirtirken, büyükşehir belediyesi eş başkanları ise, böyle bir söz vermenin söz konusu olmadığını belirtmişlerdi.

Editör: Ferit Aslan