İrfan Gezen

Bozkurt işareti ile Amedspor’a verilen cezalar gündeme geldi Bozkurt işareti ile Amedspor’a verilen cezalar gündeme geldi

Amedspor, şampiyonlukta en kritik gollerinden birini atan futbolcusu ile yollarını ayırdı. Eyüp Oskan’dan kendine kulüp bulması istendi. 

Amedspor’un deplasmandaki Kastamonu maçında attığı golle şampiyonlukta büyük paya sahip olan Eyüp Oskan yeni sezon öncesi kamp kadrosundan çıkartılarak kendisinden kulüp bulunması istendi.  

Geçtiğimiz sezon Erzurumspor'dan transfer edilen ve 3 yıllık sözleşme imzalanan Eyüp Oskan takımdan ayrılıyor. Yeni sezon öncesi kamp kadrosundan çıkartılan Eyüp Oskan'a kendisinden kulüp bulunması istendi.

Whatsapp Image 2024 04 14 At 165730İç ve dış transferlerde futbolcularla görüşmelere devam eden ve bazı futbolcularla anlaşan Amedspor'da, bir yandan da ayrılık haberleri gelmeye başladı. Sezonun en önemli maçında Kastamonuspor'a attığı golle maçı kazandıran ve şampiyonlukta çok önemli bir paya sahip olan Eyüp Oskan ile yollar ayrıldı. Kulübün Eyüp Oskan'a kendisine kulüp bulmasını istediği öğrenildi. 

Amedspor, gecen sezon devre arasında Oskan’ı Nazillispor4a kiralık vermiş ancak Nazillispor’un transfer yasağı nedeniyle Eyüp takıma geri gelmişti. 

P H O T O 2024 06 29 11 35 51Eyüp Oskan'ın 2026'ya kadar sözleşmesi devam ediyordu. Amedspor’un yollarını ayırdığı Eyüp Oskan’ın sosyal medya paylaşımı da dikkat çekti. 

Editör: Ferit Aslan