Amedspor-Boluspor maçı nerede oynanacak? Amedspor-Boluspor maçı nerede oynanacak?

Bu sezon Süper Ligi hedefleyerek kadro kuran Amedspor, reytinglerde de üç büyükler ile yarışıyor. Amedspor, haftaya Boluspor ile evinde yapacağı maç ile, aynı gün aynı saatlerde oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin reytingleri ile yarışacak. 

Taraftar kitlesi olarak Türkiye'de Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan sonra en büyük taraftar ve camiaya sahip olan Amedspor, ilk kez çıktığı 1. Ligde oynadığı ve canlı yayınlanan maçlarda aldığı reytinglerle yayıncı kuruluş TRT'nin yüzünü güldürmüştü. 

Fenerbahce Galatasaray Derbisi Oncesi One Cikan Rakamlar FaqlMaçlarının yayınlandığı günlerde en çok izlenen yayın, Amedspor maçı olurken, Amedspor, önümüzdeki hafta evinde oynayacağı Boluspor maçında da bu kez reytinglerde, Fenerbehçe-Galatasaray derbisi ile yarışacak. 

Ffh7 A B Y Xg A A3Tv3.Jpg LargeAmedspor, Boluspor ile 21 Eylül Cumartesi günü saat 19.00'da karşılaşacak iken, Fenerbehçe-Galatasaray derbisi aynı gün saat 20.00'de başlayacak. Amedspor maçlarını yayınlayan TRT ile derbinin yayıncı kuruluşu bıenSports arasında o gece reytinglerde bir yarış yaşanacak. 

Editör: Ferit Aslan