Milyonlarca taraftar kitlesine sahip olan ve maçları Türkiye'de, 3 büyüklerden sonra en çok izlenen Amedspor'da, kurumsallaşma için gerekli adamların atılacağı belirtildi. 

Amedspor’un 5 haftadaki istikrarlı futbolcuları belli oldu Amedspor’un 5 haftadaki istikrarlı futbolcuları belli oldu

Whatsapp Image 2024 09 19 At 11.05.22 (1)Teknik direktör Ersun Yanal ile birlikte bugün basın mensupları ile sohbet toplantısı düzenleyen Amedspor Başkanvekili Baran Durmaz, başta Amedspor üyeliği olmak üzere kurumsallaşma ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Başkanvekili Durmaz, önümüzdeki sezon kurumsallaşma ile ilgili önemli adımlar atacaklarını, Amedspor okullarını açma projelerinin olduğunu belirterek, "Bizim hedefimiz ve çalışmamız, Amedspor okulları kurmaktır. Amedspor'u yönecek olan kadrolar bu okullardan çıkacak ve Amedspor kultürünü alması gerekecek. Bunu Türkiye'de Galatasaray Futbol Kulbü Galatasaray lisesi ile gerçekleştiriyor. Bu modeli hayata geçirirsek, başarılı olacağımızdan kuşkumuz yoktur" dedi. 

Photo 2024 09 19 14 07 53 3Başkanvekili Baran Durmaz, bu yılki hedeflerinin başta camiası olmak üzere her anlamıyla Süper Lige layık olan Amedspor'u Süper Lige çıkarmak olduğunu da ifade ederek, "Amedspor'umuzu layık olduğu yere camiamızın desteği ile çıkaracağımızdan hiç bir kuşkumuz yoktur" dedi. 

Editör: Ferit Aslan