Amedspor U19 takımı, kendi tesislerinde karşılaştığı Kahramanmaraşspor takımını geriden gelerek 2-1 yendi ve 3 puanı aldı. 

3-82Amedspor’un alt yapısını oluşturan U19 takımı bugün kendi tesislerinde Kahramanmaraşspor U19 takımını ağırladı. Çok sayıda taraftarında izlediği maçın ilk yarısında bir varlık gösteremeyen Amedspor, soyunma odasına 1-0 yenik gitti. 

Amedspor’un eski, Sakarya’nın yeni hocası sahaya çıktı Amedspor’un eski, Sakarya’nın yeni hocası sahaya çıktı

4-73Maçın ikinci yarısında riskleri alarak oyunu ön tarafa yığmayan çalışan Amedspor, ilk golünü Aras’ın kafa golü ile buldu. Gergin geçen ve sık sık sakatlıkların yaşandığı maçın sonlarında Amedspor, Sıddık ile galibiyet golünü buldu. 

Amedspor’un galibiyet golüne yan hakem bayrak kaldırırken, ortak hakem ve yan hakemin görüşmesi ile gol kararı verildi. Yaklaşık 15 dakika uzatılan karşılaşmadan Amedspor 2-1 galip ayrılırken, maçtan sonrada küçük çapta futbolcular arasında gerginlik yaşandı. 

Whatsapp Image 2024 10 05 At 15.02.43Geçen hafta evinde Şanlıurfa Karaköprü Belediyesini son dakikada attığı gol ile 1-0 yenen Amedspor, böylelikle 2’de 2 yaparak puanını 6’ya çıkardı.

Editör: Ferit Aslan