Diyarbakır yüzde 17 arttırdı, Muş rekor kırdı Diyarbakır yüzde 17 arttırdı, Muş rekor kırdı

Ferit Aslan

Amedspor’un hocası Ersun Yanal’ın Amedspor’u çalıştıracak olan yeni bir teknik ekip kuracağı  belirtildi. 

Amedspor’un, daha önce A Milli Takım, Feherbahçe, Trabzonspor gibi takımları çalıştıran hocası Ersun Yanal’ın, daha önce bu takımlarda birlikte çalıştığı ve şimdi başka takımlarda bulunan teknik ekip yerine yeni bir teknik ekip oluşturacağı öğrenildi. 

Ersun Yanal Diyarbakir Da 6320Amedspor hocası Yanal’ın, Diyarbakır’a imza törenine getirdiği Tayfun Türkmen ile birlikte yeni teknik ekibini oluşturmak için bayram süresince titiz bir çalışma yürüttüğü belirtildi. 

ESKİ ÖĞRENCİLERİNİ ZORDA BIRAKMAMAK İÇİN TEKLİF GÖTÜRMEDİ

Ersun Yanal’ın, Amedspor için oluşturacağı yeni teknik ekip ile sözleşme imzaladıktan sonra bunu kamuoyuna açıklayacağı belirtildi. Yanal’ın eski ekibinin futbola kazandırdığı teknik direktörlerin yanında çalıştığı için onları zor durumda bırakmamak için onlara teklif götürmediği öğrenildi.

Fenerbahce De Ersun Yanal In Farki Ortaya CiktiÖNCEKİ EKİBİ KİMLERLE ÇALIŞIYOR

Daha önce Ersun Yanal’ın yardımcılığını yapan Volkan Kazak, şimdi Gaziantepspor’da Selçuk inan ile çalışırken, Atletik Performans hocası Niyazi Eniseler ise Sergen Yalçın ile çalışıyor. Gökhan Kağıtçıoğlu ve Erdi’yi Volkan Demirel’e veren Ersun Yanal, eski öğrencilerini zorda bırakmamak için bunlara teklif ötürmediği öğrenildi.

Whatsapp Image 2024 06 13 At 115941.JpegYENİ TAKIM VE YENİ EKİP

Süper Lig hedefi ile Amedspor ile yolları kesişen ünlü teknik direktör Ersun Yanal’ın, bu hedefini gerçekleştirmek için yeni bir takımın yanı sıra yeni bir teknik ekipte kuracağı öğrenildi. 

Whatsapp Image 2024 06 13 At 20.02.23TEKNİK EKİPTE KLİNİK PSİKOLOG DA YER ALACAK

Ersun Yanal’n Amedspor için kuracağı teknik ekipte, Fenerbahçe ve Alanyaspor’da birlikte çalıştığı Klinik Psikolog Seren Akınca da yer alacak

Editör: Ferit Aslan