Deplasmanda Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Amedspor ‘un teknik direktörü Ersun Yanal, maç sonunda değerlendirmelerde bulundu. 

Amedspor'un golcüsü milli takım kampından ayrıldı Amedspor'un golcüsü milli takım kampından ayrıldı

Photo 2024 10 19 18 54 02 2Amedspor hocası Ersun Yanal, çok yakın seyreden, her takımın birbirinden puan aldığı sonuçlar ve beklentilerin gerçekleşmediği günler yaşandığını söyledi.  Yanal, “Böyle birbirine yakın takımların, ortalama takımların azlığı ortaya çıkar. Bu konudaki deneyimimiz bize gerçekleri yaşayarak gösteriyor. Gençlerbirliği en az gol yiyen takımlardan bir tanesi ve aynı zamanda çok gol atamayan bir takım. Her takımda olduğu gibi bugün bizden önce oynanan bir maçın ile yarın oynanacak olan bir maçın soncunu kestirmek çok zor” dedi. 

“BU LİGDE BİR OYUN TUTTURMAK ÇOK ZOR”

Ersun Yanal, bu ligde oyun tutturmak, bunu arka arkaya oynamak ve bunu arka arkaya tekrarlayabilmenin birinci hedefleri olduğunu ifade ederek, “Ama bunu gerçekleştirmek için oldukça zorlandığımızı söyleyebilirim. Oyuncuların iyi niyetinden hiç şüphem yok, çalışıyoruz, ama bütün hepsi bir araya gelen oyuncuları doğru yönetmek, onları oynatırken ortaya koyacakları enerjiyi ve oyunu tekrarlar hale getirmek oldukça zaman alıyor” dedi. 

P H O T O 2024 10 19 18 54 02“BUGÜN KAYBEDEN TARAF OLMADI”

Amedspor teknik direktörü Yanal, bugün kaybeden taraf olmadığını, ligde kendisine göre sıralamaya bakıldığında her an her şey olabileceğini söyledi. Bunun bir taraftan keyifli ama bir taraftan da sorulması gereken soruları beraberinde getirdiğini söyleyen Amedspor teknik patronu Ersun Yanal, “Bütün ligler için söylüyorum, Türkiye’de oyun kalitesini öncelikle hale getirebilecek bir kültür ve anlayış maalesef gittikçe futbolumuzdan uzaklaşıyor” dedi. 

“SONUÇ SEVERLERİ ZOR BİR SÜREÇ BEKLİYOR”

Amedspor teknik direktörü Ersun Yanal, son olarak alınan sonuçlardan memnun olmayan taraftara mesaj niteliğinde, “Sonuç sever bütün takımları, taraftarları ve hakemleri dahil herkesi zor bir süreç bekliyor. Yapılan her değişiklik bizi futbol kalitesinden her geçen gün uzaklaştıracaktır” diye bir cümle ile değerlendirmelerini bitirdi.

Editör: Ferit Aslan