Ferit Aslan

Şampiyon olarak 11 yıl sonra 1. Lige çıkan Amedspor için Faransa ve Almanya’dan sonra 5 büyükşehirde daha gece düzenlenecek. 

Whatsapp Image 2024 06 22 At 132459.JpegYıllardır mücadele ettiği 2. Ligde bu yıl şampiyon olarak büyük beğeni kazanan Amedspor, hedefini Süper Lig olarak belirledi. Milli takım, Fenerbahçe, Trabzonspor gibi büyük takımları çalıştıran Ersun Yanal ile anlaşan Amedspor, milyonlarca taraftarının desteğini almak için geceler düzenleyecek.

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’nın ettiği Fransa’nın başkenti Paris’te ve Almanya’da Amedspor için düzenlenen dayanışma gecelerinden sonra yöneticiler Türkiye’de geceler düzenlemek için çalışmalara başladı. 

Whatsapp Image 2024 06 22 At 132459 1.JpegTürkiye’nin en büyük 5 kenti olan İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Mersin’de Amedspor için dayanışma geceleri düzenleme kararı alan Amedspor yönetimi çalışmalara başladı. 

Hedefi Süper Lig olan ve bunun için güçlü bir kadro oluşturan Amedspor’un, kulübe destek sağlanması beklenen dayanışma gecelerine, söz konusu illerdeki iş insanları ve Amedspor’a destek vermek isteyen herkesi davet edecek, 

Amedspor’da bir dönem sona eriyor Amedspor’da bir dönem sona eriyor

Amedspor’a maddi desteğin sağlanması hedeflenen 5 ildeki dayanışma gecelerine Amedspor Başkanı ve yöneticilerinin de katılacağı öğrenildi. 

Editör: Ferit Aslan