Türkiye Futbol Fedeyasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu yarın Diyarbakır'a geliyor. Hacıosmanoğlu, başkan seçilmesi halinde ilk olarak Amedspor maçına gideceğine dair söz vermişti. 

Diyarbakır yarın Futbol Federasyonu Başkanı ve yönetim kurulunu misafir ediyor. Federasyon seçimleri öncesinde katıldığı bir programda seçilmesi halinde ilk olarak Amedspor maçına gideceğini söyleyen Hacıosmanoğlu, "Amedspor'a sözüm var. Başkan olarak seçilirsem dedim Amedspor'un maçına gideceğim. ilk maç deplasmanda, ikinci maça Diyarbakır'a gideceğim. Biz bu kardeşliği bütün ülke genelinde, futboldan başlayıp, yaymak istiyoruz"demişti. Yeni başkan bu sözünü tutmak için yönetim kurulu ve bazı spor adamlarıyla birlikte Diyarbakır'a geliyor. 

Thumbs B C F611B5D05E32Dfa99B1D39A90B4B0Bbb

Bir gece Diyarbakır'da kalacak olan Hacıosmanoğlu ve beraberindekiler, kentin tarihi ve kültürel yerlerini gezecek, spor dünyasının temsilcileri ile bir araya gelecek. İbrahim Hacıosmanoğlu, Amedspor'un yanı sıra kentin diğer takımları Diyarbakırspor ve Diyarbekirspor Kulüplerini de ziyaret edecek. 

Diyarbakır Büyükşehir bitki üretim kapasitesini artırıyor Diyarbakır Büyükşehir bitki üretim kapasitesini artırıyor

Federasyon başkanı ve yönetimi, ayrıca kentteki bazı sivil toplum kuruluşları ile Diyarbakır Valiliğini de ziyaret edecek. Hacıosmanoğlu, aynı zamanda kendisi gibi Trabzonlu olan ve Diyarbakır'a yeni atanan Vali Murat Zorluoğlu'na "hayırlı olsun" dileklerini iletecek.  

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Amedspor ile İstanbulspor arasında pazartesi akşamı oynanacak karşılaşmayı izledikten sonra kentten ayrılacak. 

Editör: HABER MERKEZİ