Amedspor Yüksek İstişare Kurulu üyeleri, ilk toplantılarını kurul üyesi olan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş başkanı Serra Bucak olmadan yaptılar.

P H O T O 2024 10 18 22 35 45Amedspor Yüksek İstişare Kurulu üyeleri bugün Amedspor gündemiyle ilk geniş katılımlı toplantılarını gerçekleştirdi. YİK üyesi olan sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılım gösterdiği toplantıda, sadece YİK üyesi olan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş başkanı Serra Bucak yer almadı. 

P H O T O 2024 10 18 22 35 46Daha önce Amedspor yönetimi ile belediyenin yaşadığı sorun nedeniyle Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden istifa eden ve WhatssApp grubundan ayrılan büyükşehir belediyesi eş başkanı Serra Bucak, daha sonra yapılan görüşmeler ile ikna edilerek istifasını geri almıştı. Başkan Bucak’ın bugünkü toplantıda başka programı olması nedeniyle katılamadığı öğrenildi.

Amedspor, aylardır bekliyordu, kötü haber geldi Amedspor, aylardır bekliyordu, kötü haber geldi

Amedspor YİK toplantısında, saha sorunu başta olmak üzere birçok konu ele alındı. Toplantıda milyonlarca Amedspor taraftarı ile kulübün dayanışması ve motivasyonun güçlendirilmesi kararlaştırıldı. 

“Daha güçlü bir Amedspor için daha çok biz olma zamanı” şiarı ile yönetim kurulu, teknik ekip ve sporculara motivasyon amaçlı ziyaretler yapılması, 

Kadın takımının finansal ve motivasyon koşullarının güçlendirilmesi, ⁠Spor konferansının planlanması ve Amed Store’ların STK’lar tarafından ziyaret edilmesi ve desteklenmesi kararlaştırıldı.

Editör: Ferit Aslan