Amedspor Başkanı Elaldı eve gönderildi Amedspor Başkanı Elaldı eve gönderildi

Süper Lig hedefiyle hazırlıklarını sürdüren Amedspor'da birinci kamp etabı sona ererken, ikinci kamp dönemi yarın başlıyor. Amedspor, 18 Temmuz'da 2'inci özel maçına Efeler 09 Spor Kulübü karşısına çıkıyor. 

Ersun Yanal yönetiminde Süper Lig hedefi ile başladıkları sezona hazırlanan Amedspor'da birinci kamp döneminden sonra verilen 3 günlük izin sona erdi. Amedspor'lu futbolcular yarın yine Kocaeli Kartepe'de ikinci kamp dönemine başlayacak. 

P H O T O 2024 07 15 20 14 41Birinci kamp döneminde, sadece Kuveyt SC ile özel maç yapan ve maçtan son 5 dakikasında yediği 2 gol ile 2-0 ayrılan Amedspor, ikinci kez görücüye çıkıyor. Amedspor, 18 Temmuz'da Kartepe'de 3. lig ekiplerinden Efeler 09 Spor Kulübü ile ikinci hazırlık maçını yapacak. 

Hazırlık maçı ile ilgili duyuru, Efeler 09 Spor Kulübünün sosyal medya hesabından duyurulurken, maçın saat 16.00'da oynanacağı belirtildi. 

Amedspor, ilk hazırlık maçında dış transferden aldığı Alber Koç dışındaki futbolcuları oynatmazken, ikinci hazırlık maçında Traore, kaleci Nurullah ve Murat Uçar'ı oynatıp oynatmayacağı merak ediliyor. 

Editör: Ferit Aslan