İrfan Gözen

Trendyol 1. Lig 4. hafta mücadelesinde Kocaelispor ile karşılaşacak Amedspor, Diyarbakır’daki zemin nedeniyle İstanbul’dan eve dönmek istemiyor. 

Trendyol 1. Lig 3. hafta maçı olan Sakaryaspor deplasmanı için İstanbul’a gidecek olan Amedspor, Diyarbakır Stadyumundaki zemin nedeniyle İstanbul’dan evine dönmeyin Kocaeli maçını da İstanbul’da oynamak istiyor.

Diyarbakır’da 42 milyon ile restore edilecek, suya gömülecek Diyarbakır’da 42 milyon ile restore edilecek, suya gömülecek

Ligin ilk iç saha maçında İstanbulspor ile karşılaşan ve sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrılan Amedspor’da, gündem Diyarbakır Stadyumu zemini oldu.  Çimlerin tam olarak kök vermemesi nedeniyle futbolu da olumsuz etkileyen zemin için Amedspor çözüm arayışlarına girdi. 

D S C 2962 Min-1Sakaryaspor ile 28 Ağustos’ta İstanbul’da karşılaşacak Amedspor, tekrar Diyarbakır’a dönmeyip Kocaelispor maçını da İstanbul’da oynamak istiyor. Bunun için girişimlere başlayan Amedspor, TFF’nin onay vermesi durumunda Kocaelispor maçını da İstanbul’da oynanacak. 

1 HAFTADA 2 MAÇ İSTANBUL’DA 

Amedspor, TFF’den onay çıkması durumunda İstanbul’da 1 haftada 2 maç oynamış olacak. Amedspor 3. hafta maçını da Sakaryaspor ile 28 Ağustos’ta Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynayacak. TFF’nin Kocaelispor ile oynanacak maçın İstanbul’da oynanmasına onay vermesi durumunda ise maç 1 Eylül günü oynanacak.

Editör: Ferit Aslan