İrfan Gözen

Bu sezon Süper Ligi hedefleyen Amedspor, Futbol Akademisinde 7 yıldır antrenörlük görevini sürdüren Mehmet Ekin ve Kenan Dişli ile yollarını ayırdı. Bu göreve eski kaptanları getirmek isteyen Amedspor'a, kaptanlar ne dedi, detaylar haberimizde.

P H O T O 2024 07 15 21 01 07

Amedspor Futbol Akademisi'nde uzun yıllar boyunca büyük bir emek ve özveriyle görev yapan iki önemli isim olan Mehmet Ekin ve Kenan Dişli'nin akademe ile yolları ayrıldı. Amerspor Kulübü, her iki emektar hocaya teşekkür ederek yollarını ayardığını duyurdu.  

Di̇y.b.spor.png 4.Png İlk Yarı Altay Maçı 11'IAltyapıda yeniden yapılanmaya giden Amedspor’da, iki emektar hoca ile yollar ayrılınca, yıllarca Amedspor forması terletmiş olan ve Amedspor taraftarlarının gönlünde taht kurmuş olan eski kaptanlara alt yapının başına geçmeleri teklif edildi.

Altyapı hocalarını gençleştirmek isteyen Amedspor bu bağlamda, Mansur Çalar, Barış Ataş, efsane kaptan Şehmuz Özer'in kardeşi Saadettin Özer ve Abdullah Çetin ile bir görüşme gerçekleştirdi. 

Amed Sportif Faaliyetler Muhlis Le Kazandi 13667605 OCEGA Medyanın edindiği bilgilere göre, Mansur Çalar’ın 1 sene daha futbol oynamak istemesi nedeniyle teklifi kabul etmedi öğrenildi. Barış Ataş’ın da şu anda altyapı hocalığı yapmak istememesi görüşmeleri sonuçsuz bırakırken, Abdullah Çetin ve Saadetin Özer ile yarın bir kez daha görüşme gerçekleştirileceği öğrenildi. 

Amedspor'un transfer ettiği Max Gradel kimdir? Amedspor'un transfer ettiği Max Gradel kimdir?

Yapılan görüşmeler sonucunda altyapı hocalarının belirlenmesi bekleniyor.

Editör: Ferit Aslan