Ölümden dönen Amedspor Başkanı Elaldı'nın son fotoğrafları Ölümden dönen Amedspor Başkanı Elaldı'nın son fotoğrafları

Amedspor ile bu hata oynayacak olan Kocaelispor’a, PFDK tarafından para cezasının yanı sıra Türkiye’de 2. Kez yaşanan bir olaydan ilginç bir ceza verildi. 

Amed 1.PngPazartesi günü Şanlıurfa’da Amedspor ile karşılaşacak olan Kocaelesipor’ Erzurumspor maçı nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından toplam 130 bin lira para cezası verildi. 

829X469 Kocaelispor 1 1 Erzurumspor Fk Mac Sonucu Ozet 1696620237904

PFDK, Kocaelispor’a, Erzurumspor maçında merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 36 bin TL, stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı 93.600 TL para cezası verdi. 

AMEDSPOR RAKİBİNE İLGİNÇ BİR CEZA 

PFDK, Kocaelispor’a Türkiye futbol tarihinde ikinci kez verilen bir ceza da verdi. PFDK kararında, Kocaelispor’un top toplayıcısı Batu Alp Erçetin’e, 15 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. Bu ceza Türkiye’de top toplayıcıya verilen ikinci ceza oldu. 

Turk Futbol Tarihinde Ilk Top Toplayici Ceza Aldi 271408.JpgİLK CEZA, GALATASARAY-BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE VERİLMİŞTİ

Türkiye’de, top toplayıcıya verilen ilk ceza, 10 Kasım 2022 tarihinde oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisinde görev yapan top taşıyıcısı Mert Efe Batmaz’a verilmişti. 15 yaşındaki Mert Efe Batman, maçta Beşiktaşlı Tayfur Bingöl’e topu vermediği için 8 gün hak mahrumiyeti cezası almıştı.

Editör: Ferit Aslan